Римське право і сучасність: актуальні проблеми оновлення цивільного законодавства - (:unkn) unknown (Національний університет "Одеська юридична академія"; Фенікс, 2023)
Збірка містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем цивільного права та процесу, права власності та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на Всеукраїнській науковій конференції «Римське право і сучасність: актуальні проблеми оновлення цивільного законодавства» 25 травня 2023 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
матеріали Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 25 травня 2023 р.) / упоряд.: І. Давидова, М. Лєсняков ; за заг. ред. д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса, 2023. – 242 с.
Римське право і сучасність: актуальні проблеми оновлення цивільного законодавства : матеріали Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 25 травня 2023 р.) / упоряд.: І. Давидова, М. Лєсняков ; за заг. ред. д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса, 2023. – 242 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26013
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; римське право; цивільне законодавство; цивільне право; цивільний процес; приватне право; private law; civil procedure; civil law; Roman law