Проблеми трудового права та права соціального забезпечення - Лагутіна, Ірина Вікторівна; Лагутина, Ирина Викторовна; Lagutina, Irina V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів кваліфікації доктор філософії в галузі права в Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 081 «Право» спеціальності 081 «Право».
Лагутіна І. В. Проблеми трудового права та права соціального забезпечення : навчально-методичний посібник / І. В. Лагутіна. – Одеса : Фенікс, 2019. – 95 с.
Keywords: трудове право та право соціального забезпечення; індивідуальне трудове право; колективне трудове право; загальнообов’язкове державне соціальне страхування; державне пенсійне забезпечення; державна соціальна допомога; трудовое право и право социального обеспечения; индивидуальное трудовое право; коллективное трудовое право; общеобязательное государственное социальное страхование; государственное пенсионное обеспечение; государственная социальная помощь; labor law and social security law; collective labor law; individual labor law; compulsory state social insurance; state pension provision; state social assistance; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE