Інформаційні технології : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право» - Логінова, Наталія Іванівна; Трофименко, Олена Григорівна; Яценко, Микола Анатолійович; Латковська, Тамара Анатоліївна (Одеса, 2024)
Розглянуто основні засоби створення, редагування та форматування електронних документів, включаючи опрацювання не лише текстової інформації, а й створення і форматування таблиць та графічних об’єктів. Містить завдання до шістнадцяти практичних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Подані завдання містять теоретичні відомості з детальним розглядом матеріалу. Призначено для здобувачів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології».
Логінова Н. І. Інформаційні технології : навч.-метод. посібник [Електр. видання] / Н. І. Логінова, О. Г. Трофименко, М. А. Яценко, Т. А. Латковська. – Одеса, 2024. – 152 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27258
Keywords: поняття електронного документообігу; основні правила оформлення документів; робота з електронними документами; програмні засоби захисту електронних документів; інформаційно-комунікаційні Інтернет-ресурси; Research Subject Categories::TECHNOLOGY