Розвиток доктрини міжнародного права про про міжнародно - правове регулювання діяльності приватних військових та охоронних підприємств - Громовенко, К. В. (My University, 2014)
Розглянуто питання розвитку доктрини міжнародного права щодо регулювання діяльності приватних військових та охоронних підприємств та сучасних тенденцій міжнародної правотворчості щодо регулювання діяльності приватних військових та охоронних підприємств.
Громовенко К. В. Розвиток доктрини міжнародного права про про міжнародно - правове регулювання діяльності приватних військових та охоронних підприємств / К. В. Громовенко // Актуальні проблеми політики. – 2014. – Вип. 51. – С. 122-134.
Keywords: міжнародне право; приватні військові та охоронні підприємства; міжнародно-правове регулювання