Практичні аспекти психофізичної реабілітації - Гоголева, О. М.; Gogoleva, O. M.; Ulanovskiy, A. M.; Улановський, А. М.; Улановский, А. М. (Одеса : Фенікс, 2014)
Висновок автора статті: психотерапія разом з соціотерапією, фізіотерапією, трудової терапією та іншого роду терапіями складають єдиний комплекс психосо- ціальних методів, вдале застосування яких є передумовою — досягнення ефективного соціального і фізичного відновлення особистості оптимізації її розвитку. Необхідність враховувати передумов,критеріїв, результатів до-сліджень за допомогою адекватних цим критеріям методів (а, в кінцевому рахунку — безлічі самих різноманітних змінних) для оцінки ефективності психотерапії щоб не створювати труднощі при вирішенні проблеми.
Гоголева О. М., Улановський А. М. Практичні аспекти психофізичної реабілітації / О. М. Гоголева, А. М. Улановський // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 630-632.
Keywords: психотерапія; соціотерапія; фізіотерапія; трудова терапія; психофізична реабілітація; психотерапия; социотерапия; физиотерапия; трудовая терапия; психофизическая реабилитация; psychotherapy; sociotherapy; physiotherapy; ergotherapy; psychophysical rehabilitation