Проблеми зупинення та припинення статусу адвоката - Грабар, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується правова природа припинення та зупинення статусу адвоката як максимального, крайнього заходу дисциплінарної відповідальності адвоката. Розкрито сутність та наслідки застосування до адвоката такого виду дисциплінарного стягнення, як припинення права на зайняття адвокатською діяльністю.
Грабар А. В. Проблеми зупинення та припинення статусу адвоката / А. В. Грабар // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 288-292.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; дисциплінарна відповідальність; припинення права на зайняття адвокатською діяльністю; порушення присяги адвоката