Європейська конвенція та судова практика ЄСПЛ у фокусі апроксимації українського кримінального законодавства до європейського - Поліщук, О. М. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена дослідженню проблеми застосування Європейської конвенції та судової практики ЄСПЛ у фокусі апроксимації українського кримінального законодавства до європейського.
Поліщук О. М. Європейська конвенція та судова практика ЄСПЛ у фокусі апроксимації українського кримінального законодавства до європейського / О. М. Поліщук // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 103-108.
Keywords: ЄСПЛ; Європейська конвенція про захист прав людини й основоположних свобод; право на ефективний захист; забезпечення права на захист; практика Європейського суду з прав людини; судовий прецедент