Особливості, роль та значення джерел права Європейського Союзу про час відпочинку - Гапон, О. Є.; Гапон, А. Е.; Gapon, O. E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглянута система джерел права Європейського Союзу, а також наведена історія прийняття спеціалізованих нормативно-правових актів на теренах Європейського Союзу у сфері відпочинку, запропонована класифікація джерел права Європейського Союзу про час відпочинку. Проведений аналіз основоположних підходів до визначення особливостей джерел права Європейського Союзу.
Гапон О. Є. Особливості, роль та значення джерел права Європейського Союзу про час відпочинку / О. Є. Гапон // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С.161-166.
Keywords: європейська інтеграція; Європейський Союз; джерело права про час відпочинку; джерела права Європейського Союзу про час відпочинку; европейская интеграция; Европейский Союз; источник права о времени отдыха; источники права Европейского Союза о времени отдыха; European integration; European Union; source of law for the holidays; sources of European Union law on the rest