Контрастивные особенности эстетического концепта PERFECCIÓN/ДОСКОНАЛІСТЬ/VOLLKOMMENHEIT в испанской, украинской и немецкой лингвокультурах - Пальцева, Валентина Володимирівна; Пальцева, В. В.; Paltséva, Valentina Volodimirivna; Paltseva, Valentyna; Paltseva Valentyna V.; Фокша, Ю. А.; Коваленко, Н. А.; Тарасова, А. М. (Гельветика, 2017)
Стаття присвячена виявленню та аналізу контрастивних особливостей естетичного концепту PERFECCIÓN/ДОСКОНАЛІСТЬ/VOLLKOMMENHEIT в іспанській, українській та немецькій лінгвокультурах, а також розгляду механізмів вербалізації PERFECCIÓN/ДОСКОНАЛІСТЬ/VOLLKOMMENHEIT в трьох неблизькоспоріднених мовах.
Фокша Ю. А. Контрастивные особенности эстетического концепта PERFECCIÓN/ДОСКОНАЛІСТЬ/VOLLKOMMENHEIT в испанской, украинской и немецкой лингвокультурах [Електронний ресурс] / Ю. А. Фокша, Н. А. Коваленко, В. В. Пальцева, А. М. Тарасова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9(3). – С. 35-38.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; контрастивні особливості; концепт ДОСКОНАЛІСТЬ; лінгвокультура; contrastive features; the concept of PERFECTION; linguistic culture