Академічна доброчесність: правові проблеми : матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 26 травня 2023 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : [б. в.], 2023)
До участі у круглому столі запрошені студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці. Круглий стіл проводиться на базі Національного університету «Одеська юридична академія» в дистанційному форматі.
Академічна доброчесність: правові проблеми : матер. Всеукр. кругл. столу (м. Одеса, 26 трав. 2023 р.). – Одеса, 2023. – 49 с.
Keywords: академічна доброчесність; імідж науковця; штучний інтелект; academic integrity; the image of a scientist; Artificial Intelligence; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Research Subject Categories::TECHNOLOGY