Проблемні аспекти застосування норм кримінального процесуального законодавства в умовах проведення антитерористичної операції - Познахівська, Л. Р. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджуються питання застосування норм кримінального процесуального законодавства в умовах проведення антитерористичної операції. Робиться висновок про наявність проблем правового регулювання кримінального процесуального законодавства в умовах проведення антитерористичної операції, які потребують визначення шляхів вирішення.
Познахівська Л. Р. Проблемні аспекти застосування норм кримінального процесуального законодавства в умовах проведення антитерористичної операції / Л. Р. Познахівська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 258-260.
Keywords: антитерористична операція; кримінальне провадження; застосування запобіжних заходів; кримінально процесуальне законодавство