В пошуках прикладів колізій в кримінальному праві - Гуртовенко, О. Л. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена вивченню сутності такого правового явища, як колізія в праві, розглянуто приклади колізій в кримінальному праві, досліджено його види та ознаки.
Гуртовенко О. Л. В пошуках прикладів колізій в кримінальному праві / О. Л. Гуртовенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.221-222.
Keywords: колізія норми; колізія законів; нормативно-правовий акт; дефекти системи кримінального законодавства