Окремі питання судової практики щодо правомірності використання фотографічних творів із зображенням «публічних» фізичних осіб - Кулініч, О. О.; Кулинич, О. А.; Кulinich, O. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено проблемам охорони права на власне зображення фізичних осіб. Звертається увага на спеціальний статус публічних фізичних осіб. Розглядаються матеріали судової практики з даної категорії справ. Визначаються підстави для відмови в задоволенні позовних вимог. Звертається увага на необхідність розмежування особистого та суспільного життя особи.
Кулініч О. О. Окремі питання судової практики щодо правомірності використання фотографічних творів із зображенням «публічних» фізичних осіб / О. О. Кулініч // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 359-365.
Keywords: фотографічний твір; поширення творів; зображення; фізична особа; охорона прав; фотографическое произведение; распространение произведений; изображение; физическое лицо; охрана прав; photographic work; copyrights; image; individual; protection of rights