Історія української літератури : навчально‑методчний посібник - Назаренко, Оксана Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально‑методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Історія української літератури». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, методичні вказівки для викладачів, які проводять практичні заняття, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни. Навчально‑методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Історія української літератури : навч.‑метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спец. 035 «Філологія» [Електронне видання] / уклад.: О. М. Назаренко ; Нац. ун‑т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 82 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27390
Keywords: Українська література; Український фольклор; Козацькі літописи; Леся Українка «Бояриня»; «Кассандра»; І. Франко «Смерть Каїна»; «Чорний гумор» у сучасній українській постмодерній прозі; навчально‑методчний посібник