Панування права в міжнародно-правовій системі: теоретичний ракурс - Горобець, Костянтин Валерійович (Фенікс, 2015)
Короткий аналіз методологічних проблем, пов'язаних з феноменом міжнародного верховенства права. Здійснено спробу екстраполяції концепту верховенства права на міжнародно-правову систему.
Горобець К. В. Панування права в міжнародно-правовій системі: теоретичний ракурс / К. В. Горобець // Правові проблеми цивілізаційного вибору України : матер. Всеукр. наук. конф., присвяч. пам’яті проф. Вишнякова Олександра Костянтиновича (м. Одеса, 6 листопада 2015 р.). - Одеса : Фенікс, 2015. - С. 41-44.
Keywords: міжнародне верховенство права; верховенство права; міжнародно-правова система