Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» Розенвассер Денис Михайлович. 3. Розенвассер Д.М., Русу О.П. Цифрова обробка сигналів : навчально-методичні рекомендації для самостійної роботи 2025. 4. Розенвассер Д.М. Цифрова обробка сигналів. Конспект лекцій 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32534