Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія впевненості у собі», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус з навчальної дисципліни «Психологія впевненості у собі» Водолазська Ольга Олегівна. 2. Робоча програма з навчальної дисципліни «Психологія впевненості у собі» Водолазська Ольга Олегівна. 3. Водолазська О.О. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Психологія впевненості у собі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 45 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія впевненості у собі», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29435