Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» Мірошник Марина Анатоліївна. 2. Методичні рекомендації Алгоритми та структури даних. 3. Робоча програма навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» Мірошник Марина Анатоліївна. 4. Мірошник М.А. Алгоритми та структури даних : опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 33 с. 5. Мірошник М.А. Алгоритми та структури даних : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 38 с
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритми та структури даних» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32487