Професійна етика та академічна доброчесність : навч.-метод. посіб. для здобувачів фахової передвищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» - Харитонова О. І.; Кирилюк А. В.; Бааджи Н. П.; Галупова Л. І. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Навчально-методичний посібник містить короткий виклад лекційного матеріалу, плани та завдання до практичних занять та самостійної роботи, тести, питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів фахової передвищої освіти. Призначений для здобувачів фахової передвищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» Академічного фахового коледжу з метою вивчення дисципліни «Професійна етика та академічна доброчесність».
Keywords: професійна етика; академічна доброчесність; professional ethics; academic integrity