Обов'язковість виконання рішень Міжнародного суду ООН - Біб, Олена Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Статтю присвячено дослідженню рішень міжнародних судових органів як особливих джерел міжнародного права. Міжнародні судові установи відіграють важливу роль у створенні правової практики та утвердженні норм матеріального права.
Біб О. С. Обов'язковість виконання рішень Міжнародного суду ООН / О.С. Біб // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 243-246.
Keywords: джерела міжнародного права; рішення Міжнародного суду; Суд Європейського Союзу; Міжнародний Суд ООН; міжнародні спори