Щодо змісту призначення кримінального судочинства України - Журба, А. І.; Журба, А. И.; Zhurba, A. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено розгляду змісту призначення кримінального судочинства. Метою роботи є отримання наукового положення про обов’язкові елементи внутрішнього змісту категорії призначення кримінального судочинства України. Наприкінці зазначається, що сутність призначення кримінального процесу як галузі процедурного права має бути органічно пов’язана з матеріальним правом, що реалізується за допомогою процесуальної форми.
Журба А. І. Щодо змісту призначення кримінального судочинства України / А. І. Журба // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 372-379.
Keywords: призначення кримінального судочинства; мета, завдання, ціль, задачі; назначение уголовного судопроизводства; цель, задачи, предназначение, роль; purpose of criminal proceedings; purpose, objectives, role