Окремі аспекти інформаційної функції приватно-правового регулювання запобігання виникненню і поширенню інфекційних хвороб людини, локалізації та ліквідації їх спалахів та епідемій - Матійко, Микола Володимирович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті здійснено аналіз цивільно-правових договорів, якими урегульовано відносини щодо протидії інфекційним хворобам, епідеміям, та акцентовано увагу на наявності правових прогалин і колізій.
Матійко М. В. Окремі аспекти інформаційної функції приватно-правового регулювання запобігання виникненню і поширенню інфекційних хвороб людини, локалізації та ліквідації їх спалахів та епідемій / М. В. Матійко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 153-158.
Keywords: епідемії; інфекційні хвороби; протидія; інформаційна функція права; наслідки; функція права