Фізичне виховання : навчально-методичний посібник до програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня - Букорос, Н. М. (Чернівці, 2024)
Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Фізичне виховання» для закладів вищої освіти. У ньому на основі сучасних наукових досліджень, педагогічних методик і практичного досвіду викладання викладено основні положення теорії та методики фізичного виховання студентської молоді. Матеріал систематизовано за тематичними модулями, що охоплюють теоретичні засади фізичного виховання, організацію навчального процесу, методи і форми проведення занять, принципи побудови тренувального навантаження, питання валеології, контролю фізичної підготовленості, а також особливості роботи з різними категоріями студентів. Посібник відзначається структурованістю, логічністю викладу й орієнтацією на практичне застосування знань у педагогічній діяльності. Видання адресоване студентам закладів вищої освіти, викладачам фізичного виховання, тренерам, методистам, а також усім, хто цікавиться проблемами фізичної культури та здорового способу життя.
Букорос Н. М. Фізичне виховання : навч.-метод. посіб. до програми підготовки здобув. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня / Н. М. Букорос. - Чернівці, 2024. - 86 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29408
Keywords: Види практичних завдань; Завдання для самостійної роботи; Залікові вимоги до тем; Формування мотивації до занять фізичною культурою; Організація особистої рухової активності; Збереження і зміцнення здоров’я; Значення фізичної культури і спорту; Методика виконання вправ