Складання процесуальних документів у досудовому розслідуванні - Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, Yury; Пожар, Вадим Георгійович; Пожар, Вадим Георгиевич; Pozhar, Vadym G.; Торбас, Олександр Олександрович; Торбас, Александр Александрович; Torbas, Oleksandr (Одеса, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлений для здобувачів вищої освіти (магістратура) для підготовки до занять зі спеціального курсу «Складання процесуальних документів у досудовому розслідуванні». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, навчальну (робочу навчальну) програму начальної дисципліни з матеріалами для вивчення, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання, задачі, завдання або кейси для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, літературу для спеціального курсу
навчально-методичний посібник
Аленін Ю. П. Складання процесуальних документів у досудовому розслідуванні : навч.-метод. посіб. [Електронний ресурс] / Ю. П. Аленін,В. Г. Пожар, О. О. Торбас. - Одеса, 2020. - 79 с. - Режим доступу: dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12564. - DOI: 10.32837/11300.12564
Keywords: кримінальний процес; процесуальні документи; досудове розслідування; criminal procedure; procedural documents; pre-trial investigation; уголовный процесс; процессуальные документы; досудебное расследование