Тимчасовий доступ до речей і документів як захід забезпечення кримінального провадження, спрямований на збирання та перевірку доказів - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V.; Андрусенко, С. В.; Андрусенко, С. В.; Andrusenko, S. V. (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню проблематики тимчасового доступу до речей і документів як заходу забезпечення кримінального провадження. Виявлені та проаналізовані проблеми застосування тимчасового доступу до речей і документів. Сформульовані та запропоновані зміни та доповнення до Глави 15 КПК.

Статья посвящена исследованию проблематики временного доступа к вещам и документам как меры обеспечения уголовного производства. Выявлены и проанализированы проблемы применения временного доступа к вещам и документам. Сформулированы и предложены изменения и дополнения к Главе 15 УПК.

This article deals with the problem of temporary access to objects and documents as providing measure of criminal proceedings. The problems of applying of temporary access to objects and documents are identified and analyzed. The amendments to Chapter 15 of the Criminal Procedural Code are formulated and proposed.
Гловюк І. В. Тимчасовий доступ до речей і документів як захід забезпечення кримінального провадження, спрямований на збирання та перевірку доказів / І. В. Гловюк., С. В. Андрусенко // Порівняльно-аналітичне право. – 2013. - №3-2. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://pap.in.ua/3-2_2013/9/Holoviuk%20I.V.,%20Andrusenko%20S.V..pdf
Keywords: тимчасовий доступ до речей і документів; сторони; слідчий суддя; розумна підозра; виїмка; временный доступ к вещам и документам; стороны; следственный судья; разумное подозрение; выемка; temporary access to objects and documents; the parties; the investigating judge; reasonable suspicion; seizure