Головний убір в системі візуальних параметрів іміджу політичного лідера - Шерман, О. М.; Sherman, О. M. (Одеса: Фенікс, 2015)
Розглянуто специфіку сприйняття такого візуального компоненту іміджу політичного лідера, як головний убір, з урахуванням діахронічного аспекту питання. Доведено, що самостійне значення цього компонента іміджу спирається на низку чинників, провідними серед яких є культурні традиції та естетичні канони соціуму.
Шерман О. М. Головний убір в системі візуальних параметрів іміджу політичного лідера / О. М. Шерман // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 98-105.
Keywords: імідж політичного лідера; головний убір; культурні традиції та естетичні канони соціуму; имидж политического лидера; головной убор; культурные традиции и эстетические каноны социума; the image of a political leader; headdress; cultural traditions and aesthetic canons of society