Теорія самовизначення особистості для дослідження мотивації військовослужбовців до діяльності в екстремальних умовах - Приходько, І. І. (Одеса, 2022)
У статті досліджується актуальна проблема мотивації до військової діяльності. Проведений теоретичний аналіз, який вказує на те, що мотивація до ійськово-професійної діяльності військовослужбовців в екстремальних умовах є складною ситемою мотивів, що активує та спрямовує особистість до професійної діяльності.
Приходько І. І. Теорія самовизначення особистості для дослідження мотивації військовослужбовців до діяльності в екстремальних умовах / І. І. Приходько // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.200- 202. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: військовослужбовці; мотивація; мотив; мотиваційний компонент; психологічна готовність; особистість