«Нові» категорії спеціального суб’єкту та традиційні оцінки їх ознак - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Одеса : Фенікс, 2012)
В статті аналізуються, умовно кажучи, нові категорії спеціального суб’єкта та деякі положення, які напрацьовані кримінально-правовою теорією та законодавством для встановлення ознак такого суб’єкту.

В статье анализируются, условно говоря, новые категории специального субъекта и некоторые положения, которые наработаны криминально-правовой теорией и законодательством для установления признаков такого субъекту.

In the article analysed, de bene esse speaking, new category of the special subject and some positions which are produced a criminal law theory and legislation for establishment of signs of such a subject.
«Новые» категории специального субъекта и традиционные оценки их признаков
The «New» Categories Special a Subject and Traditional Estimations of Their Signs
Стрельцов Є. Л. «Нові» категорії спеціального суб’єкту та традиційні оцінки їх ознак / Є. Л. Стрельцов // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : «Юриспруденція» = International Humanitarian University Herald. Jurisprudence. – 2012. – Вип. 3. – С. 94-98.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; склад злочину; елементи складу злочину; суб’єкт злочину; спеціальний суб’єкт злочину; властивості (ознаки) спеціального суб’єкту злочину; состав преступления; элементы состава преступления; субъект преступления; специальный субъект преступления; свойства (признаки) специального субъекту преступления; corpus delict; elements of corpus delict; subject of crime; special subject of crime; property (signs) of the special a subject crime