Особливості розвитку інституту адвокатури на землях Східної Галичини і Буковини: історико-правове дослідження - Яковенко, В. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
У даній статті йдеться про становлення й розвиток адвокатури на землях Східної Галичини і Буковини як незалежного демократичного інституту та роль адвокатів у захисті прав і свобод простого населення.
Яковенко В. А. Особливості розвитку інституту адвокатури на землях Східної Галичини і Буковини: історико-правове дослідження / В. А. Яковенко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 173-175.
Keywords: адвокати; Східна Галичина і Буковина; народ; суд; право на захист; Союз Українських Адвокатів