Ігрові види спорту : навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Барсукова, Т. О.; Гоголєва, О. М.; Заверзаєв, В. В. (Одеса : Юридична література, 2026)
У навчально-методичному посібнику пропонується сучасний підхід до розвитку фізичних якостей та спеціальних фізичних навичок у студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спецільністю «Правоохоронна діяльність». Наголошується на важливості високого рівня фізичної підготовки для забезпечення професійної готовності майбутніх фахівців цієї галузі. Посібник містить методичні рекомендації, спрямовані на вдосконалення індивідуальних рухових здібностей студентів та зміцнення їхнього здоров’я. Структура видання охоплює два основні розділи. Перший розділ висвітлює історичні аспекти, визначає мету фізичної підготовки, особливості її організації за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» і включає аналіз відповідних досліджень. Другий розділ присвячений практичним рекомендаціям: організації та проведенню занять, структурі й наповненню навчального матеріалу, а також завданням з загальної та спеціалізованої фізичної підготовки майбутніх фахівців у правоохоронній сфері. Цей посібник може бути корисним для викладачів фізичного виховання закладів вищої освіти як у рамках основного навчального процесу, так і під час організації додаткових занять. Матеріал посібника викладено у логічній послідовності, що сприяє зручності його використання.
Ігрові види спорту : навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / укл.: Барсукова Т. О., Гоголєва О. М., Заверзаєв В. В. ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». — Одеса : Юрид. літ., 2026. — 40 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32436
Keywords: ігрові види спорту; командні ігрові види спорту; парні спортивні ігри; індивідуальні спортивні ігри