Соціальний зріз власної цінності правового порядку - Арабаджи, Н. Б.; Arabaji, N. B. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено виявленню цінності сучасного правопорядку в соціальній площині. Як соціальна цінність правовий порядок протистоїть соціальній ентропії. Аналіз нормативно-правових актів демонструє, що соціальна цінність правового порядку підвищується в період проведення масових заходів.

Социальный срез собственной ценности правового порядка. Статья посвящена выявлению ценности современного правового порядка в социальной плоскости. Как социальная ценность правовой порядок противостоит социальной энтропии. Анализ нормативно-правовых актов показывает, что социальная ценность правового порядка повышается в период проведения массовых мероприятий.

Social profile of proper value of legal order. The article is devoted to the research of the value of contemporary law order on the social sphere. Bring a social value legal order opposes social entropy. The analysis of normative-legal acts demonstrates that social value of legal order increases in the period of conducting of public events.
Арабаджи Н. Б. Соціальний зріз власної цінності правового порядку / Н. Б. Арабаджи // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 50-55.
Keywords: правовий порядок; соціальна цінність; правова аномія; цінності правової сфери; соціальна ентропія; правовой порядок; социальная ценность; правовая аномия; ценности правовой сферы; legal order; social value; legal anomy; the values of the legal sphere; social entropy