Структура адміністративно-правових відносин у сфері надання освітніх послуг - Литвин, І. І.; Литвин, И. И.; Lytvyn, I. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті досліджено структуру адміністративно-правових відносин. Крізь призму правового поля визначені ключових суб'єктів адміністративно-правових відносин у сфері надання освітніх послуг. Зроблено висновок про центральне місце навчальних закладів серед суб'єктів досліджуваних відносин. Запропоновано поділ об'єктів адміністративно-правових відносин у сфері надання освітніх послуг на горизонтальні та вертикальні. Визначено зміст аналізованих відносин.
Литвин І. І. Структура адміністративно-правових відносин у сфері надання освітніх послуг / І. І. Литвин // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 250-258.
Keywords: адміністративно-правові відносини; освітні послуги; суб'єкт правовідносин; об'єкт правовідносин; зміст правовідносин; навчальний заклад; административно-правовые отношения; образовательные услуги; субъект правоотношений; объект правоотношений; содержание правоотношений; учебное заведение; administrative-legal relations; educational services; legal entity; object relations; legal content; educational institution