Взаємодія адвокатури та консульских установ під час надання правової допомоги за кордоном - Овчиннікова, О. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена висвітленню окремих особливостей організації та взаємодії адвокатури та консульських установ під час надання правової допомоги за кордоном.
Овчиннікова О. В. Взаємодія адвокатури та консульских установ під час надання правової допомоги за кордоном / О. В. Овчиннікова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 472-475.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; правова допомога; консульські установи; правова допомога за кордоном