Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Start- up", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Start-up Дишкантюк Оксана Володимирівна. 2. Робоча програма Start-up Дишкантюк Оксана Володимирівна. 3. Дишкантюк Оксана Володимирівна START-UP : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 56 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Start- up", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: