Функція управління державним боргом у сучасній державі - Федоров, Валентин Андрійович; Федоров, Валентин Андреевич; Fedorov, Valentyn A. (My University, 2015)
Дослідження функцій держави надзвичайно важливе для юридичної науки. Напрями та види діяльності держави, постановка і вирішення завдань, які стоять перед нею, визначення цілей та шляхів їх досягнення є вирішальними в розкритті сутності й соціальної цінності держави.Проаналізовано значущість функції управління державним боргом у сучасній державі та вдосконалення його.

Исследование функций государства чрезвычайно важно для юридической науки. Направления и виды деятельности государства, постановка и решение задач, стоящих перед ним, определение целей и путей их достижения являются решающими в раскрытии сущности и социальной ценности государства.

Research state functions critical to legal science. Areas and activities of the state, setting and solving problems that it faces, setting goals and ways to achieve them is crucial in revealing the,nature and social values of the state.
Федоров В. А. Функція управління державним боргом у сучасній державі / В. А. Федоров // Слово Національної школи суддів України. - ТОВ «Юрінком Інтер», 2015. – С. 55-66.
Keywords: функції держави; державний борг; управління державним боргом; боргова політика; функции государства; государственный долг; управление государственным долгом; долговая политика; state functions; state debt; state debt management; debt policy