Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія емоційної сфери особистості», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Психологія емоційної сфери особистості» Єрмакова Світлана Станіславівна. 2. Робоча програма з навчальної дисципліни «Психологія емоційної сфери особистості» Єрмакова Світлана Станіславівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Психологія емоційної сфери особистості», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29436