Про правову природу та гарантійне значення строків застосування адміністративно-господарських санкцій - Войнарівський, М. М.; Войнаровский, Н. Н.; Voynarivskiy, M. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджуються строки застосування адміністративно-господарських санкцій. Обґрунтовується, що строки застосування адміністративно-господарських санкцій необхідно розглядати як господарсько-правову гарантію. Розглядається співвідношен- ня строків застосування адмініністративно-господарських санкцій із процесуальними строками та строками звернення до адміністративного суду.
Войнарівський М. М. Про правову природу та гарантійне значення строків застосування адміністративно-господарських санкцій / М. М. Войнарівський // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 492-497.
Keywords: адміністративно-господарська санкція; господарсько-правова гарантія; процесуальний строк; строк застосування адміністративно-господарської санкції; административно-хозяйственная санкция; хозяйственно-правовая гарантия; процессуальный срок; срок применения административно-хозяйственной санкции; administrative-economic sanction; economic-law guarantee; procedure term; term of reference to administrative court