Динаміка та соціолінгвістичні особливості розвитку мови міського ареалу - Гарлицька, Т. С.; Гарлицкая, Т. С.; Harlytska, Т. S. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена дослідженню соціолінгвістичного аспекту міського мовлення. У роботі аналізуються та зіставляються жаргонні системи української, російської та англійської мов шляхом визначення основних тематичних груп жаргонізмів, їх лінгвістичних особливостей та соціальної стратифікації.
Гарлицька Т. С. Динаміка та соціолінгвістичні особливості розвитку мови міського ареалу / Т. С. Гарлицька // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 22-25.
Keywords: мова міста; жаргон; сленг; арго; соціолінгвістичні особливості; язык города; социолингвистические особенности; urban language; jargon; slang; argot; sociolinguisticpeculiarities