Этнософское содержание средневековой классической поэзии: семантика заглавий - Черевченко, В. В.; Черевченко, Вікторія Валентинівна; Cherevchenko, V. V. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню семантичних особливостей заголовків у творах середньовічних поетів Китаю, Кореї, В’єтнаму. Надано характеристику заголовків комунікативного типу, які є цілими реченнями. Це зумовлено специфікою офіційно-ділового та політичного життя давнього Китаю, а також філософією конфуціанства.

The article is devoted to studing of semantic peculiarities of titles in the works of medieval poets of China, Korea and Vietnam. The characteristic of titles has communication type which constitute the whole sentences. This is caused by specific of official business and political life of the ancient China and the philosophy of Confucianism.
Черевченко, В. В. Этнософское содержание средневековой классической поэзии: семантика заглавий /В. В. Черевченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 220-223.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; семантика; заголовок; комунікативний тип; філософія; конфуціанство; semantics; title; communicative type; philosophy; Confucianism