Окремі аспекти вдосконалення механізму надання безоплатної правової допомоги - Свида, О. Г. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті викладено аспекти розвитку вітчизняної системи безоплатної правової допомоги як інституції, а також розкрито адміністративно-правову структуру системи.
Свида О. Г. Окремі аспекти вдосконалення механізму надання безоплатної правової допомоги / О. Г. Свида // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.209-210.
Keywords: безоплатна правова допомога; безоплатна вторинна правова допомога; захист прав і основоположних свобод людини; регіональний центр; місцевий центр; бюро правової допомоги