Судово-медичні аспекти ідентифікації особи за останками по кістках і м’яких тканинах - Нетудихатка, Олег Юрійович; Нетудихатка, О. Ю.; Нетудыхатка, Олег Юрьевич; Netudykhatka, Oleh Yu.; Мавед, Олена Олегівна; Мавед, О. О.; Мавед, Елена Олеговна; Maved, Olena O. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті зазначено, що експертиза розчленованих і скелетованих трупів є найскладнішою серед усіх видів судово-медичних експертиз. За розташуванням фрагментів тіла можна виявити вид розчленування (офензивне, дефензивне).

В статье отмечено, что экспертиза расчлененных и скелетированные трупов является самой сложной среди всех видов судебно-медицинских экспертиз. По расположению фрагментов тела можно определить вид расчленения (офензивное, дефензивное).

The examination of dismembered and skeletal corpses is the most difficult among all types of forensic medical examinations. By the arrangement of fragments of the body, it is possible to determine the type of dissection (offensive, defensive)
Нетудихатка О. Ю. Судово-медичні аспекти ідентифікації особи за останками по кістках і м’яких тканинах / О. Ю. Нетудихатка, О. О. Мавед // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 252-258.
Keywords: ідентифікація; поранення; судово-медична експертиза; кістки; вік трупа; идентификация; ранение; судебно-медицинская экспертиза; кости; возраст трупа; Identification; injury; forensic examination; bone; age of the corpse; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE