Сутність альтернативних способів вирішення правових спорів - Любченко, Я. П.; Любченко, Я. П.; Liubchenko, Ya. P. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
У статті визначено сутність альтернативних способів вирішення правових спорів та їх місце у системі вирішення спорів. Також досліджено застосування таких термінів: "альтернативний", "конфлікт", "спір", "способи", "методи".

Сущность альтернативных способов разрешения правовых споров. В статье определена сущность альтернативных способов разрешения правовых споров и их место в системе разрешения споров. Также исследовано использование таких терминов: «альтернативный», "конфликт", "спор", "способы", "методы".

The essence of alternative dispute resolution. The article explores the essence of alternative dispute resolution and place of ADR in the system of dispute resolution. Author examine application of such terms:"alternative", "conflict", "dispute", "methods".
Любченко Я. П. Сутність альтернативних способів вирішення правових спорів / Я. П. Любченко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 66-72.
Keywords: арбітраж; медіація; альтернативні способи вирішення спорів; правосуддя; конфлікт; спір; арбитраж; медиация; альтернативные способы разрешения споров; правосудие; конфликт; спор; arbitration; mediation; alternative dispute resolution; justice; conflict; dispute