Introduction to Law : Практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право» - Ковальова, Ксенія Олександрівна; Пеліван, Оксана Костянтинівна; Ковальова, К. О.; Пеліван, О. К. (Одеса, 2024)
Практикум «Introduction to Law» призначений для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право». Мета практикуму полягає в набутті та удосконаленні навичок читання, письма, розмови англійською мовою в юридичному контексті. Видання складається з 5 тем, кожна з яких опрацьовується в лексичному та граматичному аспектах.
Ковальова К. О. Introduction to Law : Практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право» / уклад. К. О. Ковальова, О. К. Пеліван ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса, 2024. – 52 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28472 ; https://doi.org/10.32837/11300.28472
Keywords: міжнародна комунікація у галузі права; аспекти юридичної термінології та граматики; основні юридичні терміни; юридичні посади та установи; професійне спілкування англійською мовою в юридичній сфері