Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Гостинність, зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силлабус Гостинність Оксана Дишкантюк, Людмила Тітомир. 2. Конспект лекцій з навчальної дисциплін «Гостинність» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі-к.т.н., доцент Дишкантюк О.В.,к.т.н., доцент Тітомир Л.А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 70 с. 3. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Гостинність»для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач- к.т.н.,доцент Тітомир Л.А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет,2024. 36 с. 4. Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Гостинність» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач-к.т.н.,доцент ТітомирЛ.А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 25 с. 5. Питання до заліку. 6. Теми рефератів. 8. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Гостинність, зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29225