Значення кваліфікації конфлікту для застосування норм міжнародного гуманітарного права - Котис, Віта Ярославівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджуються актуальні питання застосовності міжнародного гуманітарного права до збройних конфліктів міжнародного та неміжнародного характеру в контексті воєнних злочинів.
Котис В. Я. Значення кваліфікації конфлікту для застосування норм міжнародного гуманітарного права / В. Я. Котис // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 190-193.
Keywords: воєнні злочини; серйозні порушення міжнародного гуманітарного права; збройний конфлікт міжнародного характеру; норми міжнародного гуманітарного права; Женевська конвенція 1949 р.