Дослідження адвокатом-захисником допустимості результатів негласних слідчих (розшукових) дій - Стоянов, М. М.; Стоянов, Микола Михайлович; Stoianov, Mykola M. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню інституту негласних (слідчих) розшукових дій та проблемам участі захисника в їх провадженні. На підставі дослідження норм кримінального процесуального законодавства, матеріалів кримінальних проваджень, опитування працівників слідчих, оперативних підрозділів та адвокатів зроблено відповідні висновки та сформульовано пропозиції до кримінального процесуального законодавства.
Стоянов М. М. Дослідження адвокатом-захисником допустимості результатів негласних слідчих (розшукових) дій / М. М. Стоянов // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 27-30.
Keywords: негласні слідчі (розшукові) дії; права людини; адвокат; захисник; прокурор