Теоретико-правовий аналіз часу відпочинку працівників в Україні - Іншин, М. І.; Иншин, Н. И.; Inshyn, M. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті проведено загальнотеоретичну характеристику значення й сутності часу відпочинку працівників. Надано авторське визначення поняття «час відпочинку». Виведено головні риси цього правового явища.

Теоретико-правовой анализ времени отдыха работников в Украине. В статье проведена общетеоретическая характеристика значения и сущности времени отдыха работников. Предоставлено авторское определение понятия «время отдыха». Выведены основные черты данного правового явления.

Theoretical and legal analysis of leisure time employees in Ukraine. In the article made the general theoretical description of the meaning and essence of employees rest time. Given author’s definition of “rest time”. Displaying the main features of this legal phenomenon.
Іншин М. І. Теоретико-правовий аналіз часу відпочинку працівників в Україні / М. І. Іншин // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 309-313.
Keywords: час відпочинку; робочий час; працівник; трудові права; время отдыха; рабочее время; работник; трудовые права; rest time; work time; employee; labor rights