Наука фінансового права у Новоросійському університеті м. Одеси (кін. ХIХ — поч. ХХ ст.) - Хохуляк, В. В.; Хохуляк, В. В.; Khokhuliak, V. V. (Одеса : Юридична література, 2012)
У статті досліджується процес становлення науки фінансового права на юридичному факультеті Новоросійського університету. Визначається вплив наукового доробку її представників на подальший розвиток фінансово-правових досліджень та його значення в сучасних суспільно-політичних умовах. В статье исследуется процесс становления науки финансового права на юридическом факультете Новороссийского университета. Определяется влияние научного наследия ее представителей на дальнейшее развитие финансово-правовых исследований и его значение в современных общественно-политических условиях. Becoming science of financial right is probed on faculty of law of the Novorossiyskiy university of Odessa is described in the article. Influence of scientific legacy of its representatives is determined on further development of financially-legal researches.
Хохуляк В. В. Наука фінансового права у Новоросійському університеті м. Одеси (кін. ХIХ — поч. ХХ ст.). / В. В. Хохуляк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.75 - 86
Keywords: наука фінансового права; фінансове право; Новоросійський університет; наука финансового права; финансовое право; Новороссийский университет; science of financial law; the financial law; Novorossiyskiy university