Деякі питання адміністративно-правового статусу суб’єктів агропромислового комплексу України - Іванова, Г. С.; Иванова, А. С.; Ivanova, H. S. (Одеса : Гельветика, 2018)
Висвітлено актуальні питання адміністративно-правового статусу суб’єктів адміністративно-правового регулювання у сфері агропромислового комплексу України для вдосконалення функціонування відповідних суб’єктів та сприяння процесу реформування даної сфери взагалі.

Некоторые вопросы административно-правового статуса субъектов агропромышленного комплекса Украины. Освещены актуальные вопросы административно-правового статуса субъектов административно-правового регулирования в сфере агропромышленного комплекса Украины для усовершенствования функционирования соответствующих субъектов и содействия процессу реформирования данной сферы в целом.

Some issues of administrative and legal status of subjects of the agroindustrial complex of Ukraine. This article highlights topical issues of administrative and legal status of subjects of administrative and legal regulation in the field of agroindustrial complex of Ukraine to improve the functioning of relevant subjects and facilitate the reform process in this area in general.
Іванова Г. С. Деякі питання адміністративно-правового статусу суб’єктів агропромислового комплексу України / Г. С. Іванова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 81 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 57-63.
Keywords: адміністративно-правовий статус; суб’єкт агропромислового комплексу; адміністративно-правове регулювання; агропромисловий комплекс України – АПК України; административно-правовой статус; субъект агропромышленного комплекса; административно-правовое регулирование; агропромышленный комплекс Украины – АПК Украины; administrative and legal status; subject of agroindustrial complex; administrative and legal regulation; agroindustrial complex of Ukraine – AIC of Ukraine