Економічні злочини: доктринальне визначення - Абакіна-Пілявська, Людмила Миколаївна (Одеса, 2018)
В статті досліджено та узагальнено теоретичні підходи до визначення сутності економічної злочинності. Обгрунтовано ряд положень щодо виявлення ознак економічного злочину та механізму його здійснення.
Абакіна-Пілявська Л. М. Економічні злочини: доктринальне визначення / Л. М. Абакіна-Пілявська // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 72-74.
Keywords: економічна злочинність; природа економічної злочинності; злочинність в економічній сфері; злочин; організована злочинність; протиправне діяння